93.206.41.70 - 659.64.29.63
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Notícies

NOVA PROMOCIÓ D'HABITATGES AL CENTRE DE SANT JUST DESVERN

La societat promotora, ACOSMA XXI, S.L., iniciarà el proper  mes de   gener de 2015 una nova promoció d'habitatges d'alt standing a la població de Sant Just Desvern.

Es tracta d'una promoció de 12 habitatges a una de les zones més cèntriques del municipi. Concretament al C/Bonavista. La promoció es configurarà amb 4 blocs independents, amb un sol habitatge per planta (PB, P1, P2, P.Sotacoberta), amb l'objectiu de donar la màxima privacitat al complexe.

Els habitatges tenen una superfície construïda de 137 m2. Les plantes baixes es configuren amb un ampli jardí d'ús privatiu i les plantes àtic disposen de terrassa privada a la coberta. 

KEY CONSULTING, participa al projecte amb els seus Serveis de Project Management i Gestió Tècnica.

 

ARGUMENTARI CLIMATITZACIÓ

 

MEMÒRIA DE QUALITATS

 

PLANELLS DELS ÀTICS

 

PLANELLS DELS PRIMERS

 

PLANELLS BAIXOS A

 

PLANELLS BAIXOS B

ImprimeixCorreu

Llei sobre la seguretat industrial dels establiments, les instal·lacions i els productes

En el DOGC núm. 6679 de 5 d’agost de 2014 s’ha publicat la Llei 9/2014, del 31 de juliol, de la seguretat industrial dels establiments, les instal·lacions i els productes.

La finalitat principal d’aquesta llei és substituir la regulació de la Llei 12/2008, del 31 de juliol, de seguretat industrial, per una regulació íntegra del règim jurídic aplicable a la seguretat industrial dels establiments en què es poden produir accidents greus, i les instal·lacions i els productes que poden produir danys o perjudicis a les persones, els béns o el medi ambient com a conseqüència d’un accident, incloent-hi el règim jurídic dels organismes de control.

La regulació dels establiments en què es poden produir accidents greus com a conseqüència de la presència de substàncies perilloses, s’ha harmonitzat a nivell de la Unió Europea per mitjà de la Directiva 1996/82/CE, del 9 de desembre i la Directiva 2012/18/UE, del 4 de juliol.

L’objecte d’aquesta llei és regular el règim jurídic aplicable a la seguretat industrial dels establiments, les instal·lacions i els productes en el territori de Catalunya, incloent-hi la vigilància del mercat en aquesta matèria.

Font: Portal Jurídic Generalitat de Catalunya.

Fitxer adjunt: Llei 9/2014

 

ImprimeixCorreu

Aprovada l’Estratègia catalana per a la renovació energètica d’edificis

  • La Generalitat presenta el document per impulsar, a partir de 2014, el Pla d’acció per a la renovació energètica d’edificis a Catalunya
  • En l’elaboració del document han participat més d’una cinquantena d’entitats catalanes, tant públiques com privades
  • L’objectiu del Pla és augmentar l’eficiència energètica dels edificis i poder complir els criteris que estableix la Unió Europea

Continuar llegint

ImprimeixCorreu