93.206.41.70 - 659.64.29.63
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Serveis immobiliaris

Serveis de gestió integral de projectes immobiliaris

Gestió Integral de Projectes Immobiliaris (Project Management)

Key Consulting està especialitzada en la Gestió Integral de Projectes de Construcció. Acompanyem al client des de la concepció i desenvolupament del projecte, tot assessorant-lo.

Realització d'estudis de viabilitat de projectes immobiliaris

Estudis de viabilitat per la Implantació d'Activitats (Comercials / Industrials)

Realitzem els estudis (tècnic/econòmic/legals) d’implantació de l’Activitat. Així s’eviten costos innecessaris una vegada iniciada la mateixa.

Gestió de permisos i certificats legals

Legalització i Permisos d'Activitats (Comercials / Industrials)

Procedim a realitzar els Projectes de Legalització de totes les instal.lacions (Baixa tensió, Aparells Elevadors, instal.lacions Tèrmiques, etc) necessàries per aconseguir el permís d’inici d’activitat.

Gestió i desenvolupament integral de projectes

Projectes de reforma (Reformes / Rehabilitació d'habitatges / Locals Comercials)

La nostra estructura ens permet participar en la Direcció d’obres de reforma. Des de Key Consulting podem aconseguir, una millora en els costos dels treballs, participant en tot el procés. Des de la selecció dels industrials, tipus de materials, selecció de equips de calefacció / refrigeració, estudi d’il.luminació, tot assessorant-lo en les millors condicions de compra.

Eficiència energètica

Estudis i Plans de millora Eficiència energètica

Totes les actuacions i treballs realitzats per Key Consulting, tenen com principi bàsic, l’estalvi energètic. Des de la selecció de materials i equipaments, fins als criteris d’il.luminació i distribució dels diferents llocs de treball.
Des de Key Consulting realitzem el Certificat d’Eficiència Energètica de la seva vivenda o local, d’acord amb el disposat al R.D. 235/2013. Més enllà del compliment legal, aportem un informe de les possibles millores a realitzar (envolvent tèrmica, instal.lacions) per a la millora de les condicions energètiques, així com el seu cost/inversió.


Manteniment i gestió de serveis immobiliaris

Manteniment i Gestió de Serveis

Ens encarreguem de gestionar el manteniment i els serveis dels edificis (Facility Management).